23.10.2015

Haemme tulevaisuuden kumppaneita Lapinlahdelle
Kuvanveistäjä Eemil Halosen kipsiveistokset siirretään vuonna 2016 uusiin, asianmukaisiin säilytystiloihin. Nykyisin teoksia esitellään v. 1900 rakennetussa pappilan kivinavetassa. Museo on avoinna kesällä, talvella tila on kylmillään.
Parhaillaan etsimme ideoita siihen mitä nykyisestä Eemil Halosen museosta halutaan syntyvän kesällä 2017 ja siitä eteenpäin. Rakennamme syksyn 2015 aikana uuden kohteen palveluita ja tapahtumia toteuttavaa yhteisöä. Nykyinen Eemil Halosen museo tarjoaa mielenkiintoisen toimintaympäristön sekä sisätilojensa osalta että ison tonttinsa alueella. Etsimme erityisesti:

1) Toimijaa toteuttamaan kohteen asiakaspalvelua, mahdollista kahvilaa ja museokauppaa.
2) Ohjelmapalveluita kohteessa ja sen aiheisiin liittyen toteutettavaksi. Esimerkkejä: harrastetyöpajat tilassa ja alueella, konsertit, asiakastilaisuudet tarjoiluineen, opastukset ja erityisopastukset näyttelyissä ja kohteen aiheisiin liittyen. Otamme mielellämme vastaan innovatiivisia ehdotuksia monipuolisilta ohjelmapalveluiden tuottajilta.


3) Erilaisia harrastustoimintoja kohteessa toteutettavaksi. Kohde tarjoaa toimijan käyttöön esim. työtilaa ja näkyvyyttä kohteen verkkosivuilla, toimija vastaa ohjaamisesta ja toteuttamisesta.

Olemme myös kiinnostuneita muusta yhteistyöstä. Lähetä ehdotuksesi 10.12. mennessä osoitteeseen ann-mari.karvinen@eemil.fi Kohteeseen voit tutustua täällä: https://drive.google.com/file/d/0B_ntcIAkxOGgVzdLZ0hjZm16R3M/view?usp=sharing